MEDVEDEV SVE DALJE OD NOVAKA: Đoković USAMLJEN na vrhu - kraj vladavine se ne nazire!

Autor:

Sport

15.11.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponedeljak je dan kada izlazi revidirana ATP lista. Ni ovoga puta, kao ni proteklih nedelja, nema velikih promena na vrhu. Novak Đoković započeo je 347. nedelju kao prvi teniser sveta, po čemu je najbolji u istoriji "belog sporta".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković je obezbedio lidersku poziciju ATP tabele do kraja ove godine, osvojivši 10.940. bodova, a prati ga, ruski teniser Danil Medvedev sa 7.640.

u Top 10 su i Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas (po 6.540 poena), zatim Andrej Rubljov, Rafael Nadal, Mateo Beretini, Kasper Rud, Hubert Hurkač i novi član Top 10, Feliks Ože-Alijasim, koji je na 11. mesto poslao Janika Sinera.

Kada su u pitanju ostali srpski teniseri, Dušan Lajović je 33. na svetu, Filip Krajinović 42, Laslo Đere 52, a Miomir Kecmanović 68.

Takođe je u toku Završni Masters turnir u Torinu gde Novak Đoković danas igra svoj prvi meč u zelenoj grupi od 14 časova, a protivnik mu je mladi Kasper Rud. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading