POTPUNI PREOKRET! Novak Đoković ipak ne ide na Australijan open?

Autor:

Sport

26.10.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u sam dan ranije, u ponedeljak, doneta odluka da će i nevakcinisani teniseri moći da učestvuju na Australijan openu, Premijer Viktorije Danijel Endruz osto je pri svom stavu da nevakcinisanim teniserima i teniserkama ne bi trebalo da se dozvoli da igraju na prvom Gren slemu u novoj sezonil.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Najbolji teniser na planeti Novak Đoković

Endruz tvrdi da odluka da se igračima dozvoli ulazak u zemlju zavisi od države:

- Svi ljudi koji gledaju tenis na Australijan openu imaće dve doze vakcine, svi koji tamo rade imaće dve doze. Razumno je da ako želite da uđete u zemlju da biste učestvovali na tom turniru, onda treba da se dvostruko vakcinišete. 

- Ako pokušate da uđete u SAD, većinu zemalja Evrope i toliko različitih delova Azije, morate da budete vakcinisani. Inače nećete dobiti vizu. Zašto bi ovde bilo drugačije.  Ne mislim da treba previše da se priča, ako želite jednu od tih viza i dođete ovde, onda morate da budete dvostruko vakcinisani - čvrst je u stavu Endruz.

Đoković je prethodno najavio da nije siguran da li će ići na Australijan open i da ne želi da otkrije svoj status kada je u pitanju vakcina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Očajno pero

26.10.2021 08:41

Do AO je još bezmalo 2,5 meseci do tada mogu stvari da se promene 75 puta koliko ima dana do AO. Misle svi, počev od navijača pa do organizatora da bolje znaju od Novaka kakva je stvarna situacija i realna opcija da li će ići ili ne na AO. Šta mislite da neće da se umešaju oni koji vode svetske kladionice /čitaj finasijska mafija/ koja vrti milijarde od opklada, sponzori, TV mreže ko je dobijaju na stotine miliona od reklama da dozvole da elita ne igra na AO. Naravno da neće. Može ovaj gospodin da priča šta mu je volja, ali šapnuće mu neko u nekom momentu da ne talasa, što bi mladi rekli. Svi vidimo da su u sportu sve veći nagradni fondovi. Od kuda to dolazi? Od interesa moćnika, mafije koja preko kockarnica i sporta legalizuje prljav novac. Kome to nije jasno samo neka pogleda ko su sponzori od sportista do turnira. Mislite da banci Morgan iz SAD treba reklama i sponzorstvo USA opena. Naravno da ne ali treba legalizovati neke stotine miliona.

Odgovori 13 2