PROCURELI TAJNI MEJLOVI - VIŠE NEMA DILEME: Novak Đoković i NEVAKCINISAN može na Australijan open!

Autor:

Sport

25.10.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme glavna tema u tenisu je obavezna vakcinacija tenisera pred prvi grend slem u godini, Australijan open. Posebno se priča o srpskom teniseru Novaku Đokoviću za koga se spekuliše da nije primio vakcinu protiv korona virusa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković može da učestvuje na omiljenom turniru

Zbog haotične situacije najavio je da možda neće učestvovati u Melburnu, iako bi tamo imao šansu da postane najveći ikada, osvajajući 21. grend slem u karijeri.

Međutim sada možda dolazi do promene situacije.

Naime, procurio je mejl koji otkriva da Đoković možda i neće morati da bude vakcinisan pred učešće na Australijan openu.

Organizacija WTA je poslala i-mejl teniserkama u kojima ih je obavestio da će i vakcinisane i nevakcinisane takmičarke moći da igraju u Melburnu, ali pod drugačijim uslovima.

Kako javljaju svetski mediji, prema najnovijim informacijama svi mogu da dođu u Australiju posle 1. decembra uz potvrdu o vakcinaciji i neće morati da idu u karantin.

Što se tiče onih koji ne žele da se vakciniušu morati da budu dve nedelje u karantinu, što je bio slučaj i na prošlogodišnjem izdanju ovog turnira.

S obzirom na to da su o ovome za sada obaveštene samo teniserke, smatra se da će isti status imati i teniseri.

Australijan open se igra od 17. do 30. januara 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading