NOVAKU POSTAVLJEN ULTIMATUM: Đokoviću ostalo još JAKO MALO vremena da se VAKCINIŠE ili propušta omiljeni turnir!

Autor:

Sport

11.10.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura se i dalje ne stišava oko pravila organizatora za predstojeći grend slem, Australijan Open. Vlasti u Australiji donelu su zakon o vakcinaciji, stoga, svi učesnici prvog grend slema u godini moraju biti vakcinisani. A da li je prvi reket sveta Novak Đoković to već obavio, saznaćemo veoma brzo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak mora da reaguje

Naime, britanski mediji tvrde da Đoković, kao i svi ostali nevakcinisani teniseri koji žele da igraju na Australijan openu, moraju do 15. oktobra primiti prvu dozu vakcine protiv korona virusa. To znači da je Đokoviću ostalo manje od 96 sati to da učini, naravno pod uslovom da nije do sada.

 

 

Podsetimo se, ranije je premijer države Viktorija, u kojoj se igra Australijan open, jasno stavio svima do znanja da u državu niko neće moći da uđe ako ne bude primio dve doze vakcine, a uprkos neslaganju TS Australije - to se neće menjati.

Za sada se srpski teniser nije oglašavao na ovu temu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading