BESTIDNI AMERIKANAC PONOVO UDARA: Đoković je PRECENJEN! (FOTO)

Autor:

Sport

08.09.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sraman napad američkog novinara Bena Rotenberga na Novaka Đokovića, naravno bez ikakvog povoda, a možda i jedan od najsuludijih pokušaja da "ocrni" najboljeg tenisera sveta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Novinar "Njujork Tajmsa" Ben Rotenberg je pokušao da na perfidan način ponizi Novaka Đokovića pred četvrtfinale US Opena u kome će se sastati sa Italijanom Mateom Beretinijem.

Nije mu pošlo za rukom da utiče na organizatore Grend slema u Njujorku da diskvalifikuju Novaka drugu godinu zaredom, pošto je bio u kontaktu sa Olgom Danilović za koju čak nije ni dokazano da je zaražena koronavirusom.

Kada je video da to neće upaliti, odlučio je da na internetu pronađe suvenir (olovka i rokovnih sa potpisom Novaka Đokovića) koji košta 740 dolara i objavi to na društvenim mrežama uz komentar:

- Najskuplji predmet jednog tenisera koji sam ikada video.

 

 

Šta je najveći Đokovićev kritičar hteo ovim da postigne? Možda je hteo da kaže da su ovi predmeti precenjeni, kao što inače smatra za njegove uspehe koje iz dana u dan pokušava da unizi.

Poznato je da sat sa potpisom Rafaela Nadala košta skoro 800.000 dolara, dok se farmerke u posebnoj Naomi Osaka seriji prodaju po 700 dolara, a samo je ovaj predmet sa Novakovim likom sporan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

09.09.2021 07:48

Bestidni amerikanac, neka ne brine puno za Novaka Đokovia. Novak je Novak Đoković. A, amerikanac je samo bezstidni.