OVAJ KLINAC SE NE ŠALI: Đokoviću stigla PRETNJA pred nastavak US Opena!

Autor:

Sport

05.09.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će se u osmini finala US Opena sastati sa Amerikancem Džensonom Bruksbijem koji je napravio iznenađenje i izbacio Aslana Karaceva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dženson Bruksbi - naredni rival Novaka Đokovića

Bruksbi je posle velikog preokreta slavio protiv favorizovanog Rusa i tako zakazao okršaj sa najboljim teniserom sveta, i to ga nimalo ne plaši.

Amerikanac je veoma optimističan i smatra da će imati svoje šanse protiv Novaka Đokovića.

Biće to svakako veliki izazov, jedan od najtežih koje možete da imate. Ipak, ja jako verujem u sebe posle svega što sam ovde pokazao. Imam oko sebe sjajan tim koji će mi pomoći da se oporavim -rekao je Bruksbi i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Znam da me čeka sigurno još jedna velika bitka na "Artur Eš" stadionu. Biće uzbudljivo, nema sumnje. Pun stadion. Zainteresovan sam da vidim kako ću se koncentrisati i koliko dobro mogu da igram u jednom od najvećih izazova i pred najvećim brojem navijača na teniskom terenu-  poručio je Bruksbi.

Na pitanje šta mu prvo prolazi kroz glavu kada se pomene Novak Đoković, Bruksbi je rekao da ne razmišlja u tom pravcu.

- Iskreno, ne znam. Nisam razmišljao o tome previše. Jasno je da je on veliki igrač i da ima kontinuitet, ima možda i najbolju igru godinama unazad. Ipak, ja ću pokušati da napravim najbolju moguću strategiju za njega i verovaću u sebe kao što verujem u svakom drugom meču - istakao je Bruksbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading