Gospodski govor Novaka Đokovića: Gael će biti jedan od najboljih, ključ pobede je u smirenosti!

Autor:

Sport

28.02.2020

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u polufinalu ATP turnira u Dubaiju savladao Francuza Gaela Monfisa sa 2:1 u setovima posle preokreta i plasirao se u finale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je istakao da je smirenost u teškim trenucima odlučila pobednika danas. Takođe, nahvalio je igru Monfisa i poželeo mu mnogo sreće u nastavku karijere.

- Imao sam sreću da se vratim danas. Gael je igrao fantastično, teško ga je probiti, a danas je bio fenomenalan. Bio je sjajan! Ovaj duel bio je jedan od onih kada sam morao biti miran i čekati priliku za povratak. Promašivao sam set lopte, ali nadao sam se da ću prelomiti meč. Kasnije se Monfis povredio i nije više mogao, želim mu brz povratak, jer ako bude igrao kao danas biće jedan od najboljih igrača na svetu. Često sam bio u ovakvim situacijama da sam nadomak poraza, ali ključ je u smirenosti i disanju. Možda zvuči kao fraza, ali meni to pomaže. Što se finala tiče, Cicipas je talentovan i predstavlja novi talas u svetskom tenisu. Igra odličan tenis, u formi i biće uzbudljivo u finalu - rekao je najbolji teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading