MILIONI MUŠKARACA UZDIŠU ZA NJOM: Najpoželjnija teniserka ima novo zanimanje, ni ozbiljna uniforma ne može da sakrije njen seksepil! (FOTO)

Autor: Vladimir Zogović

Sport

18.08.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eženi Bušar (27) ne prestaje da iznenađuje. Da li je u pitanju neki novi hir, marketinški trik ili je možda muka naterala, zasad je misterija, ali jedna od najlepših teniserki sveta postala je stjuardesa.

Republika

Foto: instagram.com/geniebouchard

Eženi Bušar

Bilo kako bilo, putnici kanadske avio-kompanije "Fler erlajns" najpre su bili zatečeni, a onda i oduševljeni kada su u radnoj uniformi videli zgodnu devojku iz Montreala. Od slučajnih prolaznika u tranzitu do pilota i njenih novih kolega, svi su pojurili da ovekoveče susret sa svetski poznatom teniskom zvezdom. Eženi je strpljivo pozirala s fanovima, a sudeći po fotografijama izašlim u javnost, vrlo dobro se snašla u novoj ulozi i, kao i obično, plenila lepotom i šarmom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Eženi Bušar ode u stjuardese

Kanađanka koja je u profesionalnoj karijeri od 2009. zaradila oko 6,6 miliona dolara pažnju javnosti poslednjih godina uglavnom privlači postupcima van teniskog terena. I dan-danas se prepričava to što je dvaput zaredom išla na sastanke sa nepoznatim likovima koji su je muvali preko društvenih mreža. Kada je reč o profesionalnoj karijeri, nekada sedma igračica na WTA listi ne može se pohvaliti formom u kojoj se trenutno nalazi. Ruku na srce, tome je kumovala i povreda ruke, pa je Bušarova poslednji meč odigrala još na Australijan openu, kada je eliminisana u drugom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading