SRPKINJA U ZAGRLJAJU SVETSKI POZNATOG GOLMANA: Ljubav cveta! U kratkoj poruci na Instagramu opisala ŠTA OSEĆA!

Autor: M. M.

Sport

07.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olga Danilović i Jan Oblak ne kriju svoje emocije.

SRPKINJA U ZAGRLJAJU SVETSKI POZNATOG GOLMANA: Ljubav cveta! U kratkoj poruci na Instagramu opisala ŠTA OSEĆA!

Foto: Instagram

Srpska teniserka Olga Danilović nedavno je na čelendžeru u Španiji zaustavljena u polufinalu nakon što je izgubila od domaće teniserke Masarove sa 6:3, 6:2, ali je brzo pronašla utehu u zagrljaju svog dečka, golmana svetske klase, Jana Oblaka.

Poraz je doživela od igračice koja se nalazi 38 pozicija ispred nje na rang listi, ali je Olga u proteklih sedam mečeva ostvarila pet pobeda, uključujući i četvrtfinale u Antaliji, što dokazuje njen značajan napredak u igri, ali i činjenicu da je povreda prošlost. Ona je, inače, tokom cele prošle godine kuburila sa povredom, morala je da miruje dok traje oporavak, pa se tek od januara 2024. vratila na teren.

Sada se pohvalila fotografijom sa slovenačkim čuvarom mreže koji brani boje Atletiko Madrida. 

- Ljubav - napisala je Danilovićeva uz emotikon srca.

Njih dvoje su vezu ozvaničili proletos i od tada neretko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i video snimke.

Što se Oblaka tiče, on punih deset godina igra za "jorgandžije" i osvojio je po jednu titulu prvaka Španije, Ligu Evrope i UEFA Superkup, dok je 2016. godine poražen u finalu Lige šampiona od gradskog rivala Reala. S obzirom na dug staž, Jan se već smatra legendom kluba, a to će dodatno učvrstiti u godinama koje dolaze, pošto sa klubom ima ugovor do leta 2028. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading