MIRZA SELIMOVIĆ SE OGLASIO NAKON SAOBRAĆAJKE: Pevač šok objavom IZBEZUMIO javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je istakao, došlo je do nesporazuma, jer su saobraćajnu nezgodu imali članovi njegovog benda, a ne on.

MIRZA SELIMOVIĆ SE OGLASIO NAKON SAOBRAĆAJKE: Pevač šok objavom IZBEZUMIO javnost! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović

Pevač Mirza Selimović nedavno je bio u centru pažnje zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo njegov bend prilikom dolaska u Beograd. Nakon prvobitnog nesporazuma koji je izazvao paniku među fanovima, Mirza se oglasio na Instagramu kako bi razjasnio situaciju.

Naime, u svom obraćanju na društvenim mrežama, Selimović je istakao da je došlo do male zabune, te da su se u kombiju zapravo nalazili članovi njegovog benda, a ne on lično. Ovo je umirilo njegove fanove koji su se zabrinuli nakon prvobitne objave o saobraćajnoj nezgodi.

- Dragi prijatelji, došlo je do nesporazuma u prethodnoj objavi. Naime, moje bend je doživeo nezgodu pri dolasku u Beograd - napisao je pevač u svojoj objavi, te dodao:

Republika

Foto: instagram.com/mirza.selimovic

Mirza Selimović se oglasio nakon saobraćajke

- Sve je okej, niko nije teže povređen, momci su dobro, ali su zbog određenih policijskih protokola bili sprečeni da nastave put. Hvala vam na brizi...

Inače, zbog saobraćajne nezgode, bend Mirze Selimovića bio je primoran da otkaže nastup u Beogradu koji je bio zakazan za istu veče. Međutim, pevač je istakao da je najvažnije to što niko nije teže povređen i što su svi članovi benda dobro.

Podsećanja radi, Mirza Selimović važi za jednog od najcenjenijih mladih pevača u Bosni i Hercegovini, a nedavno je objavio svoj četvrti studijski album. Kao jedan od najtraženijih mladih pevača u regionu, Selimović ima zakazane nastupe nekoliko meseci unapred. Inače, Mirza ima mnogo fanova, pogotovo ženskih obožavateljki, od kojih kako je i sam rekao dobija razne ponude. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirza Selimović na promociji albuma

- Dobijam nepristojne ponude na društvenim mrežama, kako od muškaraca tako i od žena. Više na to ne reagujem, uzmem skinšotujem i uramim sebi na zidu - našalio se pevač za "Informer" i dodao da nikad nije stupio u vezu sa nekim koga je upoznao preko Instagrama:

Nikad nisam išao da se vidim sa ljudima koji mi svašta šalju. Znam da ima ljudi koji to praktikuju, ali ja sam daleko od takvog egzibicionizma! Dobijam i od muškaraca i od žena eksplicitne fotografije, pa nekad razmišljam da ih ovako uramim da se smejem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading