ZAVRŠILA U LUDNICI NA F ODELJENJU SA TOMOM ZDRAVKOVIĆEM: Poznata Srpkinja otkrila TAJNU o pevaču staru DECENIJAMA!

Autor:

Zabava

07.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će pamtiti do kraja života!

ZAVRŠILA U LUDNICI NA F ODELJENJU SA TOMOM ZDRAVKOVIĆEM: Poznata Srpkinja otkrila TAJNU o pevaču staru DECENIJAMA!

Foto: ATA Images, Printscreen

Vlasnica agencije "Mis Ju", novinarka i spisateljica Vesna de Vinča podelila je nezaboravno iskustvo koje je doživela sa legendarnim pevačem Tomom Zdravkovićem. Kako je Vesna ispričala, Toma ju je zvao "šegrtom", međutim, usledio je šok kada ju je odveo na koncert koji je držao u duševnoj bolnici. 

Naime, kako je Vesna ispričala, koncert se održavao na "F" odeljenju klinike, pred oko 50 bolesnika, a Toma je bio na maloj sceni sa klavijaturistom, dok je spisateljica sedela na maloj stolici ispred njega. Emotivna atmosfera koncerta dovela je do toga da i sam Toma zaplače, a bolesnici su zatražili da im peva jedan od svojih najvećih hitova.

- Evo, mogu da ispričam da me je Toma Zdravković zvao Šegrt, i jednom mi je rekao: "Šegrte, idemo na jedan koncert koji nikada u životu nećeš zaboraviti", a u stvari me je vodio da bih ja to sada ispričala. To nije nažalost ušlo u film jer nisu znali. Koncert je bio u ludnici, na "F" odelenju klinike, a ispred nas je bilo jedno 50 bolesnika, on je bio na maloj sceni sa klavijaturistom, a ja sam sedela na malom stolici pred njega. To je bilo nezaboravno, na kraju su svi plakali, oni su tražili da im peva "Dotakao sam dno života", Toma je isto plakao. On je bio zaista poseban - ispričala je Vesna nedavno, preneli su domaći mediji.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub/ Grand Magazin Tv Grand

Vesna de Vinča otkrila tajnu o Tomi Zdravkoviću

Podsećanja radi, Vesna de Vinča nedavno je otkrila da prima penziju od 300 evra, ali da ima i biznis plan koji planira da razvije u budućnosti. Naime, pored rešavanja porodičnih i ostavinskih rasprava, Vesna planira da se bavi investiranjem.

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - poručila je Vesna nedavno za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading