POZNATI PEVAČ SLOMLJEN NAKON SMRTI SINA: Ne može da se pomiri sa ISTINOM da ga više nema! TUGA

Autor:

Zabava

07.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno se povukao iz javnosti!

POZNATI PEVAČ SLOMLJEN NAKON SMRTI SINA: Ne može da se pomiri sa ISTINOM da ga više nema! TUGA

Foto: ATAImages, Facebook

Enes Begović

Poznati pevač Enes Begović doživeo je životnu promenu nakon što je neočekivano izgubio sina Armina u dubokoj tragediji. Njegov prepoznatljivi vedri duh i osmeh su nestali, a Enes sada nosi teret ogromne tuge. Njegova kuma, pevačica Elvira Rahić, otkrila je javnosti kako se porodica Begović nosi sa teškom porodičnom tragedijom koja ih je zadesila i zavila u crno.

Naime, nakon iznenadne smrti sina Armina, Enes se povukao iz javnog života i još uvek ne planira da se vraća na scenu. Elvira ističe da je pevač prošao kroz nezamislivu bol i da je potrebno vreme da se nosi sa gubitkom svog voljenog naslednika.

Nažalost je doživeo tu tragediju. Još uvek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnjica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživeo. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi... - rekla je pevačica kroz suze, te zastala, prenosi Grand, a onda nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/elvirarahic

Elvira Rahić o sinu Enesa Begovića

Oprostite... I kada vam se dete razboli, bude vam teško, a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpeo iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i ceni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste.

Podsećanja radi, Armin Begović preminuo je prošle godine u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu u 29. godini života. Tragedija koja je zadesila porodicu Enesa Begovića potresla je čitav region, a kako je Republika svojevremeno pisala, pevačeva snajka Almina, a žena njegovog preminulog sina Armina, porodila se nekih mesec dana od smrti supruga.

Republika

Foto: Facebook/printscreen

Sin Enesa Begovića sa suprugom Alminom

Koliko je ovo potresna priča, govori i činjenica da Enesov sin nije dočekao da naslednika drži u naručju, a njegova supruga pokazala je koliko voli pokojnog Armina, budući da se odlučila da njihovom sinu da ime po ocu - Armin.

- Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda - rekao je tada prijatelj porodice Begović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading