TO VIŠE NIJE SLUČAJNOST! Olga je NEVIĐENA TALIJA za Oblaka! Srpska teniserka ponovo donela SREĆU najboljem na svetu, a LJUBAV CVETA!

Autor:

Sport

14.03.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priliku da čestita budućem zetu imao i predsednik KSS, Predrag Saša Danilović.

TO VIŠE NIJE SLUČAJNOST! Olga je NEVIĐENA TALIJA za Oblaka! Srpska teniserka ponovo donela SREĆU najboljem na svetu, a LJUBAV CVETA!

Foto: printscreen/instagram

Neviđeni podvig napravili su fudbaleri Atletika i u revanš meču osmine finala Lige šampiona, posle penal serije eliminisali budućeg prvaka Serije A, Inter iz Milana rezultatom 3:2 (2:1, 1:1).

Junak trijumfa Madriđana na stadionu Vanda Metroplitano bio je golman Jan Oblak, koji je odbranio dva jedanaesterca u seriji i direktno doprineo da se Simeoneov tim nađe u četvrtfinalu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Po mnogima, najbolji čuvar mreže današnjice, zaustavio je udarce Čileanca Aleksisa Sančeza i Holanđanina Dejvija Klasena, dok je kapiten nero-azura Lautaro Martinez promašio ceo gol.

Foto: printscreen/instagram

Predrag Danilović sa ćerkom Olgom u Madridu

Zato i ne čudi što je Oblak izrastao u heroja crveno-belog dela grada prestonice Španije, a među prvima mu je nakon meča čestitala njegova izabranica i srpska teniserka Olga Danilović.

Ćerka legendarnog reprezentativca naše države u košarci i aktuelnog predsednika KSS, Predraga Saše Danilovića, koji je takođe prisustvovao duelu između Atletika i Intera, nije krila oduševljenje zbog uspeha njenog dragog.

Pokazao je Oblak da kada se Olga nalazi na tribinama, njegov uspeh je zagarantovan. Tako je bilo i kada se sa reprezentacijom Slovenije plasirao na Evropsko prvenstvo, koje se održava ovog leta u Nemačkoj, a "dežela" je zajedno u Grupi C sa Srbijom.

Foto: printscreen/instagram

Jan Oblak je dobio trofej za igrača utakmice protiv Intera

Naredni primer viđen je u Kupu Kralja, kada su "jorgandžije" sredinom januara pregazile gradskog rivala Reala rezultatom 4:2 i prošle u narednu rundu, a srpska teniserka je opet bila na tribinama i bodrila svog dragog.

Sada je i treća bila sreća za Jana Oblaka, koji ne mora da brine za pozitivan rezultat, kada se Olga Danilović nalazi među brojnom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading