POZNAT POSLEDNJI PUTNIK U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Atletiko na penale izbacio Inter!

Autor: M. M.

Sport

13.03.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u revanšu!

POZNAT POSLEDNJI PUTNIK U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA! Atletiko na penale izbacio Inter!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Fudbaleri Intera posle velike drame i penala eliminisani su od strane Atletiko Madrida u revanšu osmine finala Lige šampiona - 2:1 (1:1), nakon jedanaesteraca 3:2 za domaće na stadionu Vanda Metropolitano.

"Jorgandžije" su poslednji klub koji se plasirao među osam najboljih, nakon što je u prvom meču u Italiji bilo 1:0 za domaće.

Neroazuri su poveli sa 1:0 preko Di Marka u 33. minutu, da bi odmah zatim Grizman izjednačio u 35. Taman kada se mislilo da će Inter odoleti, Depaj je golom u 87. minutu odveo utakmicu u produžetke. Tamo pogodaka nije bilo, pa se pristupilo penalima. Heroj je golman Atletika Jan Oblak koji je odbranio dva šuta s kreča gostima, a jedan od tragičara je napadač Intera Lautaro Martinez koji je očajno izveo udarac. Prethodno su sa penala za Madriđane pogodili Depaj, Rikelme i Korea, a promašio Saul, dok su kod Italijana precizni bili Čalhanoglu i Aćerbi, a još Klasen i Aleksis nesigurni.

Borusija Dortmund nešto ranije uspela je da se plasira u četvrtfinale nakon pobede nad PSV rezultatom 2:0 u revanš meču osmine finala. Džejdon Sančo je već u 3. minutu postigao gol za domaće, a drugi pogodak u 95. minutu delo je Rojsa.

Ranije su plasman u četvrtfinale Lige šampiona izborili još i fudbaleri Bajerna, Pari Sen Žermena, Real Madrida, Mančester sitija, Arsenala i Barselone.

Fudbalski navijači sada sa nestrpljenjem iščekivati žreb za četvrtfinale Lige šampiona, koji je na programu 15. marta u Nionu.

 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading