MARKOVIĆ: Hrvati nas se plaše!

Autor:

Sport

27.12.2017

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometaši su počeli pripreme za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj u okrnjenom sastavu, ali i pored brojnih povreda, ne nedostaje im optimizam. Dobrivoje Marković već tri sezone nosi dres Zagreba i dobro zna kakvo raspoloženje vlada u Hrvatskoj pred početak šampionata Starog kontinenta i meč sa Srbijom.

RepublikaFoto: instagram.com/rukometnisavez
Rukometaši Srbije

- Po onome što slušam već duže vreme u klubu, oni se više plaše te utakmice, nego mi. Već šest meseci pričaju o tom meču, o prvenstvu, atmosferi… Možda vuku neki strah od nas. Uvukla se tenzija, posebno što se te prve utakmice tiče - rekao je Marković za "Novosti".

Srbin u dresu Zagreba pokušao je da opusti saigrače, ali…

- Ni ponude za opklade nisu prihvatali, čak ni kapiten Zlatko Horvat.

Sa druge strane, "orlovi" ne osećaju nikakav pritisak. Marković kroz osmeh objašnjava zašto.

- U našoj državi niko ne zna da za dve nedelje počinje neko prvenstvo u rukometu. Ljudi će čuti možda dan pred meč sa Hrvatima. Ili ako dobijemo Hrvate, e tad će svi znati da igramo EP. Tako da nemamo teret na leđima, iako ne može da bude teža okolnost za nas na otvaranju Šampionata, protiv Hrvata, usred Splita, gde nas očekuje teška atmosfera - zaključio je Marković.

Srbija i Hrvatska će se sastati na otvaranju Evropskog prvenstva, 12. januara u Splitu, a u grupi A se nalaze još Island i Švedska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading