(VIDEO) Majk Tajson je zver, ali šta ćete tek reći za njegovog sina

Autor:

Sport

21.06.2020

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni američki bokser Majk Tajson oduševio je javnost pre nekoliko meseci kada je odlučio da se vrati treninzima u teretani i boksu.

RepublikaFoto: instagram.com/fullviolence
Migel i Majk Tajson

Tajson više od deset godina uopšte nije trenirao niti je ulazio u ring, što je na njemu ostavilo dosta traga. Legendarni bokser je imao problema sa viškom kilograma, ali je odlučio da je vreme za promene.

Ovaj 53-godišnjak je kućnu izolaciju iskoristio za žestoke treninge i povratak boksu, pa je oduševio javnost kada je pokazao da je u fantastičnoj fizičkoj formi nakon dugog niza godina.

Odavno se spekuliše da će se Majk vratiti u ring i on je to potvrdio, ali reč je samo o mečevima u humanitarne svrhe. Pored toga on trenira i svog sina Migela koji je takođe "mašina".

Na društvenim mrežama pojavio se snimak treninga Tajsona i njegovog sina, a Migel je pokazao da je itekako talentovan za boks. Migel se profesionalno ne bavi boksom, ali nakon talenta kojeg je pokazao na treninzima, sigurno da sada ozbiljno razmišlja o takvoj karijeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mike Tyson holding pads for his son.

A post shared by Full Violence (@fullviolence) on Jun 20, 2020 at 8:19am PDT

Tajson je poručio da oni treniraju samo jer Migel želi da bude u formi, ali sigurno da je i on bio iznenađen onim što je njegov sin pokazao i zbog toga može biti itekako ponosan. Da li će Migel odlučiti da krene stopama svog oca i ući u svet boksa, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading