Pre medalje na Oi, ajde prvo da se kvalifikujemo

Autor:

Sport

01.08.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je njegova ekipa favorit na Interkontinentalnom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, ali da mora maksimalno ozbiljno da shvati sve tri utakmice.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

- Specifično takmičenje, tri dana, tri utakmice određuju mnogo toga. Svi pričaju o medalji na Olimpijskim igrama, a da bi se uopšte počelo razmišljati o tome, moramo da se kvalifikujemo, što neće biti nimalo lako, pogotovo što smo svetski i evropski prvaci i što će svi protiv nas igrati ne punom snagom nego i više od toga - rekao je Terzić, pa potom prokomentarisao rivale.

- Tajland je prva i najvažnija utakmica mnogo toga će odrediti. Ako startujemo kako treba i što se tiče samopouzdanja i bodova, daće nam zamajac za dalje. Posle toga će biti lakše protiv Portorika i Poljske. Ali, kako trenutno stoje stvari, najverovatnije bi ta poslednja utakmica sa Poljskom trebalo da odredi putnika za Olimpijske igre.

Pobednici svih šest kvalifikacionih grupa plasiraće se na Olimpijske igre, koje se od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine održavaju u Tokiju.

Sve utakmice kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre možete gledati na kanalima Sport Kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading