MNOGO SU BESNI: Hrvati poludeli zbog sudija, pominjali i SRBE

Autor:

Sport

22.01.2019

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkus na rukometnom Svetskom prvenstvu... Hrvatska je posle poraza od Nemačke (22:21) ostala bez šanse da se plasira u polufinale, a odmah posle meča sa domaćinima, selektor "vatrenih" Lino Červar bio je više nego ljut.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Hrvati su besni na sudije iz Danske! Oni smatraju da su arbitri krivi za poraz. Tokom celog meča bili su odlični, a onda su u samoj završnici dosudili probijanje i tako ostavili "kockaste" bez pobede. Červar nije birao reči.

-  Nemoćan si kad te ovako manipulišu. Pazite, ljude s naših prostora bije glas da su nepošteni. Hrvati, Srbi, Bosanci... Neodgojeni, nepošteni, ovakvi... A ovo? Ovo je za zatvor! Ti sudije će i dalje suditi neke važne utakmice. Kako? Oni ne mogu više ništa suditi. Tu će se odlučivati o plasmanu na Olimpijske igre, a ovim je pogažena Olimpijska povelja koja kaže da smo svi isti, i veliki i mali - rekao je Červar.

On je nastavio u istom ritmu.

- Toga ima samo u rukometu i to je ozbiljan problem ovog sporta kojim se treba pozabaviti i Olimpijski odbor. Mi smo Nemce nadigrali pred njihovom publikom, a sudije su nam oduzele pobedu. Na EP prošle godine u Hrvatskoj smo imali jako loše suđenje, ali smo mislili da će ovdje biti bolje. Međutim, znalo se što se radi. Nismo morali ni da igramo, jer smo znali šta će biti - zaključio je Červar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading