OVO ĆE UZDRMATI PLANETU: Pobesneo zbog NEHUMANIH USLOVA u Tokiju, šokantne tvrdnje o dešavanjima u olimpijskom selu!

Autor: Republika

Sport

30.07.2021

23:13

Kondicioni trener Stefanosa Cicipasa, Kristos Fiotakis, otkrio je šokantre detalje sa Olimpijskih igara u Tokiju!

Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

 

On je za grčke medije ispričao u kakvoj situaciji su se našli u olimpijskom selu.

- Bila su nas trojica u 20 kvadrata, čak nismo imali ni TV u sobi da posmatramo Igre. Dok su SAD, Velika Britanija i još neke zemlje imale i plejstejšn i apartmane sa velikim prozorima, privatne teretane, bicikle i kafeterije koje su mogli da koriste- ljut je Fiotakis.

Dodao je i da je problem u sporazumevanju sa domaćinima bio takođe prisutan.

- Čak 90 odsto osoblja nije govorio engleski. Bio je to pravi haos, to nije moglo da se sredi. Svlačionica je bila haotična, gubile su se stvari i satima niste mogli da rešite probleme.

Tanjug/AP

 

 

Njega su najviše pogodile restrikcije vezane za koronavirus i samoizolaciju.

- Dan kada je Cicipas igrao treće kolo sa Umberom, pozvali su me u dva sata ujutro da mi kažu da sam bio blizak kontakt sa nekim na letu iz Frankfurta 19. jula. Bilo je tu članova timova iz Italije i Nemačke, mnogo sportista, svi su bili na istom letu. Tražili su da se izolujem, bez obzira što sam u Japanu bio već devet dana i sa negativnim testovima. Morao sam da radim PCR test da bih gledao Cicipasa i rečeno mi je da ga zagrevam preko video poziva- dodao je grčki trener.

To nije bio kraj nevoljama.

- Satima ste čekali na rezultate testova, onda su mi u 13 sati rekli da je u redu da uđem na stadion, ali da tamo dođem kolima sa posebnom pratnjom, ne autobusom. Tako da nisam mogao da imam standardne rutine sa Stefanosom pre meča. Stigao sam u 14, sat posle početka meča i uz mene je bilo šest zdravstvenih radnika, osećam se kao kriminalac kojin sedi sam na vrelom suncu. Usput, nisam stigao ni da jedem jer sam u karantinu bio od 7 ujutro, nisu mi dali da budem u kontaktu sa ostatkom tima- ispričao je kondicioni trener Cicipasa.

Komentari (0)

Loading