PRLAINOVIĆ I RAŠOVIĆ: Uz svo poštovanje, Kazahstan nije težak rival

Autor: Tanjug

Sport

27.07.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlakša utakmica na turniru, sigurno. Nismo se mnogo istrošili, to je dobro. Posle početnog poraza od Španije, dobro nam je došlo da upišemo prvu pobedu, izjavio je srpski vaterpolista Andrija Prlainović, nakon pobede protiv Kazahstana (19:5) u drugom kolu olimpijskog turnira.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Prlainović

- Odmah počinjemo da razmišljamo o Australiji. To je najbitnija utakmica za nas.

- Dobra su ekipa, često s njima igramo teške utakmice. Istina je da uvek i pobeđujemo, nadam se da cbe tako biti i prekosutra. Videćemo ih protiv Hrvatske. Protiv Crne Gore su imali sjajno otvaranje, ali su posle pal. Već u trećem kolu imamo utakmicu u kojoj moramo da pobedimo - istako je Prlainović.

Trostruki strelac protiv Kazahstana Strahinja Rašović istakao je da je pobeda bitna, pre svega psihološki.

- Da se malo psihički podignemo i spremimo za naredne utakmice. Uz svo poštovanje, Kazahstan nije realna slika, ali dobro je da smo imali priliku da probamo neke taktičke stvari. Ovaj meč zaboravljamo, kao što smo zaboravili i prvi,. Okrećemo se Australiji, jednom od ključnih mečeva z prolazak u četvrtfinale - rekao je Rašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading