ZVEZDA NE ZNA KAKO DA PREŽIVI REAL: Oglasio se Radonjić posle BOLNOG poraza od Baskonije!

Autor:

Sport

16.11.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su doživeli težak poraz na gostovanju Baskoniji 93:74. Trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je njegovim igračima nedostajalo energije i čvrstine u odbrani, a potom se osvrnuo na lošu kadrovsku situaciju uzrokovanu povredama.

ZVEZDA NE ZNA KAKO DA PREŽIVI REAL: Oglasio se Radonjić posle BOLNOG poraza od Baskonije!

Foto: Starsport

Crveno-beli su posle dve vezane pobede doživeli novi poraz u Evroligi.

- Čestitke Baskoniji, odigrala je dobru utakmicu. Od starta je bilo jasno da nam nedostaje energije, čvrstine u odbrani. Nismo bili fokusirani. Oni su napravili veliku razliku, koji je bilo teško nadoknaditi- rekao je Radonjić.

Zvezda je u Španiju doputovala bez Luke Mitrovića koji se povredio na derbiju, da bi potom otpao i Nejt Volters, a na meču u Vitoriji se povredio i Nikola Kalinić.

- Imali smo samo dva dana da se spremimo i velike probleme posle minule utakmice sa Partizanom, ostali bez dva igrača, tokom susreta bez još jednog. Sada je potrebno da preživimo narednu utakmicu, susret sa madridskim Realom. Videćemo ko će igrati- istakao je trener Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading