BILO PA PROŠLO: Jokić ponovo o sukobu sa Morisom!

Autor:

Sport

13.11.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar i prošlosezonski MVP NBA lige, Nikola Jokić sinoć je ostvario tripl-dabl učinak u pobedi nad ekipom Atlante rezultatom 105:96. Nikola se vratio na parket posle jednog meča suspenzije zbog udaranja Markifa Morisa na utakmici sa Majamijem.

Republika

Foto: YoutubePrintskrin/Denver Nuggets

Nikola Jokić

Jokić se nakon meča osvrnuo na tu situaciju.

- Utakmica sa Majamijem je bila, pa prošla. A večerašnja utakmica je bila stvarno super za nas. Imamo taj trend da igramo dobro odbranu tokom sezone što je stvarno super i to će nam mnogo pomoći u nastavku sezone - rekao je Jokić a zatim se osvrnuo na sinoćnu partiju u kojoj je za 35 minuta postigao 22 poena uz 19 skokova i 10 asistencija.

- Moja partija je, eto, bila dobra. Dosta smo promašivali i individualno i grupno, tako da moramo malo bolje da šutiramo. Ali eto, dobro je kad pobedimo, kad tim igra bolje. Očekuje nas Portland za par dana. Uvek su nezgodni i bude velika borba. Verovatno će biti i ova sledeća. 

Nikola je istakao kako nikako ne bi poredio ovu sa prošlom sezonom.

- Pa, ne možemo da ih poredimo. Igramo utakmicu po utakmicu, igramo svaku na pobedu. Tako da... Svako svakoga može da pobedi, a mi pokušavamo da svakog nadigramo -  zaključio je aktuelni MVP NBA lige.

Ekipa Denvera naredni meč igra protiv Portlanda idućeg ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading