HRVATI OTKRILI: Evo koliko KOŠTA tim Partizana!

Autor: Republika

Sport

24.08.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan će u sklopu priprema učestvovati na turniru u Opatiji zajedno sa Cedevita Olimpijom. Cibonom i italijanskim Pezarom.

Republika

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović i pojačanje Zek Lider

Od dolaska mnogih zvučnih pojačanja u Partizan glavno pitanje među jjubiteljima sporta jeste - odakle crno-belim novca za nove igrače tog kalibra i koliki je budžet?

Možda je odgovor dao organizator turnira Robert Jurković, predsednik udruženja "Marinovi prijatelji":

- Dovesti ovakve četiri ekipe u Opatiju bilo je jako teško, ali uspeli smo jer imamo veliku pomoć u Liburnija rivijera hotelima i u Gradu Opatiji. Trenutna vrednost Partizana kreće se oko 15.000.000 evra, nedavno su potpisali Amerikanca koji vredi 3.000.000 evra za dve godine, mislim da se nijedan naš klub s time ne može nositi. Cibona je malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih klubova u Evropi, Olimpija ulaže veliki novac, Skavolini je jedan od najboljih italijanskih klubova, žele da se izbore za nastup u Evroligi - rekao je  Jurković, a prenosi portal Sportcom.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading