El Šanavi čuvao Egipat do 89. minuta: Himenez doneo pobedu Urugvaju

Autor:

Sport

15.06.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poređenju sa utakmicom kojom je otvaren Mundijala, Rusija - Saudijska Arabija (5:0), drugi meč na Svetskom prvenstvu je prošao bledo s obzirom da su Egipat i Urugvaj postigli samo jedan gol i to u 89. minutu meča za konačnih 0:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Urugvajaca

Urugvajci su opsedali gol protivnika, tokom celog meča i u potpunosti su zaslužili ova tri boda. U provom poluvremenu najbolju šansu imao je Luis Suarez posle izvedenog kornera šutirao je pored stative sa svega tri, četiri metra.

Može se reći da je golman El Šenavi spasao bod Egiptu s obzirom da je sve četiri izgledne prilike uspeo da odbrani. U drugom poluvremenu je maestralno odbranio volej udarac Kavanija, koji u 88. minutu nije imao dovoljno sreće s obzirom da je iz slobodnog udarca savladao golmana ali je pogodio stativu.

Ipak, trenutak odluke i pobedu Urugvaju doneo je Himenez u 89. minutu meča, pošto je nadvisio sve iz odbrane Egipta i tako matirao El Šenavija.

U sledećem kolu Urugvaj igra proti Saudijske Arabije a Egipat protiv domaćina Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading