ZVEZDINI SUPERTALENTI ODUŠEVILI: Ruski velikan PETARDIRAN!

Autor:

Sport

26.01.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz prvi tim Crvene zvezde, na pripremam u Antaliji nalazi se i razvojni tim kluba iz Ljutice Bogdana, ekipa Grafičara koja je uglavnom sastavljena od najtalentovanijih momaka Zvezdine fudbalske škole.

ZVEZDINI SUPERTALENTI ODUŠEVILI: Ruski velikan PETARDIRAN!

Foto: Starsport

Dobili su pojedini Zvezdini biseri priliku da tokom jučerašnjeg susreta prvog tima protiv slovenačkog Maribora, odigraju par minuta sa iskusnijim kolegama, a danas su šestorica super talenata koji treniraju pod komandom trenera Dejana Stankovića pojačali redove Grafičara u duelu sa moskovskom Lokomotivom.

Slobodno se može reći da su mlade ade oduševile...

Drugi tim moskovske Lokomotive bio je nedorastao protivnik. Meč su završili sa pet golova u svojoj mreži, a o prikazanoj superiornosti tokom ovog meča govori podatak da je joša barem toliko lopti moglo da završi iza leđa ruskog golmana.

Kompletan tim Grafičara činili su momci rođeni 2002, 2003. i 2004 godine. Štoperskom tandemu činili su Leković i Đurić, na levom beku je bio Andrija Radulović. Igru su kreirali braća Mituljikić i Knežević, kao i Nikola Stanković dok je tu još bio i Ibrahim Mustafa.

Već u 10. minutu susreta Golijanin je iskoristio grešku Rusa i zatresao mrežu protivnika. Među strelce je mogao da se upiše i Andrija Radulović, ali je lopta nakon njegovog udarca završila na stativi. Ono što on nije uspeo, pošlo je za nogom godinu dana mlađem Stankoviću koji je na poziciji zadnjeg veznog pružio zapaženu partiju.

Najlepši detalj susreta viđen je polovinom drugog poluvremena kada je pojačanje iz Gane, Falu udarcem sa preko 30 metara zatresao mrežu rukse ekipe. Pre njega u listu strelaca upisao se Nikola Mituljikić, a peti pogodak Zvezdinoj deci doneo je Tošković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading