KREĆE I ŠAMPION: Pohod na petu uzastopnu titulu!

Autor:

Sport

10.01.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimski odmor za fudbalere Crvene zvezde polako se privodi kraju. Trener Dejan Stanković izvršiće prozivku 13. januara kada će biti obavljena i obavezna testiranja, a zatim ekipa odlazi u bazu na Kipar gde su crveno-beli punili baterije i prethodnih dana.

KREĆE I ŠAMPION: Pohod na petu uzastopnu titulu!

Foto: FK Crvena zvezda

Ekipa trenera Dejana Stankovića na Kipru će boraviti od 13. do 20. januara, a već tri dana kasnije sledi putovanje u Tursku gde će se obaviti završne pripreme pred start nove sezone.

Fudbaleri Crvene zvezde tokom boravka u Antaliji odigraće i četiri pripremna susreta. Dva dana po dolasku u hotel "Kalista" u Antaliji Crvena zvezda če odmeriti snage sa slovenačkim Mariborom, a zatim slede mečevi protiv LASK-a (28. januar), Šahtjora iz Donjecka (31. januar) i beloruskog Šahtjor Soligorsk (3. februara).

 

 

Nakon prvog dela šampionata, zvanični šampion Srbije zauzima drugu poziciju na superligaškoj tabeli sa pet bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Partizana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
aleksandar

10.01.2022 21:02

Samo napred Braco i Srecno