ZA DVA DANA ĆE SE SVE ZNATI: Iskusni fudbaler (NE)OSTAJE na Marakani?!

Autor:

Sport

09.01.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redove aktuelnog šampiona Srbije u fudbalu već je napustio Aleksa Vukanović, a prema informacijama do kojih smo došli, uskoro bi još jedan iskusni fudbaler mogao da napusti naš najveći stadion.

ZA DVA DANA ĆE SE SVE ZNATI: Iskusni fudbaler (NE)OSTAJE na Marakani?!

Foto: Starsport

Decembra 2020. godine Slavoljub Srnić je po treći put u svojoj karijeri obukao crveno-beli dres. Tokom prethodnih 12 meseci uglavnom je bio ili džoker sa klupe trenera Dejana Stankovića, ili se na terenu nalazio sa specijalnim zadacima, ali svakako se i ovaj period u crveno-belom dresu može smatrati uspešnim. 

Iako će za koji dan proslaviti 30. rođendan, Srnić je iskusan fudbaler koji može ponovo da se otisne van granica naše zemlje i sigurno još par sezona odigra na vrhunskom nivou. 

I pored činjenice da trener Stanković ne bi imao ništa protiv da ga ima u rosteru i za narednih šest meseci, svi u klubu su svesni potencijalne želje fudbalera da još jednim inostranim transferom sebi obezbedi budućnost, ali se i Srnić poneo korektno i najavio sportskom sektoru kluba da će najkasnije do 11. januara doneti konalnu odluku, odlazi, ili ostaje na stadionu "Rajko Mitić".

Rođeni Šapčanin je u dosadašnjoj karijeri pored dresa Crvene zvezde nastupao i za Sopot, Čukarički i španski Las Palmas. Zabeležio je i tri nastupa za mladu selekciju naše zemlje i bio strelac dva pogotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading