PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Delije će biti zadovoljne! U subotu uveče ga gledala cela EVROPA, a sada stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

09.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da u svom rosteru Crvena zvezda na oziciji desnog beka ima dva fudbalera, Marka Gobeljića i Milana Gajća, potraga za pojačanjem uveliko traje.

PODRHTAVA TOPČIDERSKO BRDO: Delije će biti zadovoljne! U subotu uveče ga gledala cela EVROPA, a sada stiže na Marakanu!

Foto: Republika

Marakana

Još ranije je portal "Republika.rs" pisao o interesovanju srpskog fudbalskog šampiona za italijanskog fudbalera Kristijana Pićinija koji nastupa za špansku Valensiju, a čini se da je ovaj transfer blizu realizacije.

Njegov dolazak u Beograd potvrdio je i italijanski novinar Đanluka Di Marko koji je u razgovoru sa igračem istakao da su jedino beogradski crveno-beli poslali konkretnu ponudu.

Tom prilikom dvadesetdevetogodišnji fudbaler je izjavio:

- Produžetak saradnje sa Valensijom je bio moj cilj, ali u klubu nemaju tu nameru. Nažalost, moraću da analiziram predloge. Valensija je moj dom i vratiću se ovde posle fudbala - izjavio je Pićini.

Tokom dosadašwe karijere Pićini je nastupao za Fiorentinu, Karareze, Speciju, Livorno, Betis, lisabonski Sporting, Atalantu i Valensiju. Član Valensije je od 2018. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading