NEKADA JE BIO SVETSKI ŠAMPION: Sada se vraća u srpski fudbal!

Autor:

Sport

09.01.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre šest godina u generaciji mladih srpskih fudbalera koju je predvodio selektor Veljko Paunović, popeo se na krov sveta osvojivši Svetsko prvenstvo za mlade fudbalere koje je održano na Novom Zelandu. Danas se nalazi na prekretnici karijere...

NEKADA JE BIO SVETSKI ŠAMPION: Sada se vraća u srpski fudbal!

Foto: www.profimedia.rs

Staniša Mandić, nekadašnji fudbaler Vojvodine, Rada, Čukaričkog i norveškog Sogndala, svoj fudbalski potencijal nije uspeo da pretoči i u seniorski kvalitet, pa je prethodne dve godine nastupao za Zrinjski iz Mostara, kao i za slovenačku Muru.

Fudbaler koji je kao svoju seniorsku reprezentaciju odabrao selekciju Crne Gore, u ponedeljak 10. januara ozvaničiće povratak na srpsku superligašku scenu. Naime, Mandić će postati stanovnik Gornjeg Milanovca i u narednom periodu nosiće dres ekipe Metalca.

Saradnja Mandića sa ekipom Metalca trebala bi da bude na obostranu korist. Mandić ima želju da karijeru vrati na pravi put, dok gornjomilanovačkoj ekipi treba iskusan fudbaler u borbi za opstanak u društvu najboljih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading