MEGAPREOKRET NA "MARAKANI": Zvezda OTPISANOM nudi NOVI UGOVOR!

Autor:

Sport

19.12.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napetost raste u taboru Ljutice Bogdana gde se kroz nekoliko dana očekuje rasplet nekoliko važnih situacija, a tiču se rekonstrukcije igračkog kadra. Kapiten Milan Borjan je najpre najavio svoj odlazak iz Crvene zvezde, a spekuliše se da bi njegovim stopama mogao da krene i Miloš Degenek, međutim, prema poslednjim saznanjima, crveno-beli su se odlučili na jedan neočekivani potez.

MEGAPREOKRET NA "MARAKANI": Zvezda OTPISANOM nudi NOVI UGOVOR!

Foto: Starsport

Katai,Degene, Kanga

Naime, već prvog dana 2022. godine ugovori sa Zvezdom ističe dvojici igrača. Aleksa Vukanović će sasvim sigurno napustiti "Markanu" dok je, prema saznanjima beogradskih medija, novi ugovor ponuđen Slavoljubu Srniću.

Republika

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Kako dalje prenose beogradski mediji, načelan predlog je da novi ugovor bude potpisan do juna 2023. godine, dok će konačna odluka biti donesena pre početka zimskih priprema.

Podsetimo se, Srnić je u prvom delu sezone u tri takmičenja upisao 19 mečeva, bez postignutog pogotka, uz jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading