ISTINA JE, ŽELIM DA ODEM IZ ZVEZDE! Oglasio se Milan Borjan!

Autor:

Sport

19.12.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest jučerašnjeg dana bila je da je kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan zatražio sporazumni raskid ugovor sa upravom aktuelnog šampiona Srbije. Međutim sve je bilo na nivou spekulacija da je to zbog sukoba sa trenerom Dejanom Stankovićem nakon "kiksa" sa Radnikom iz Surdulice, ali se danas oglasio i sam Borjan koji je potvrdio tu informaciju.

ISTINA JE, ŽELIM DA ODEM IZ ZVEZDE! Oglasio se Milan Borjan!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Jedan od najzaslužnijih za uspehe Crvene zvezde poslednjih godina oglasio se porukom na Instagramu u kojoj je naveo sledeće:

- Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim - počeo je izlaganje Borjan i nastavio:

- Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Foto: InstagramPrintscreen

 

Kapiten crveno-belih je zatim i pomenuo razloge njegove odluke.

- Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu.

Borjan je na kraju poručio:

- Hvala na razumevanju. Zauvek vaš vojnik Milan Borjan!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading