ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU U ZVEZDI: Ovako je govorio Milan Borjan, so na ranu navijačima!

Autor:

Sport

19.12.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan definitivno napušta "Marakanu", a letos je u redovima crveno-belih bila potpuno drugačija priča.

ŽELIM DA ZAVRŠIM KARIJERU U ZVEZDI: Ovako je govorio Milan Borjan, so na ranu navijačima!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Borjan je potvrdio glasine da želi da ode iz Crvene zvezde, ali nije precizirao tačan razlog, iako je svima jasno da je došlo do sukoba u svlačionici srpskog šampiona posle kiksa protiv Radnika.

Međutim, iskusni golman je "pevao" potpuno drugu priču letos kada se spominjalo da ima ponude iz inostranstva i da postoji mogućnost da napusti "Marakanu".

Republika

Foto: Starsport

 

- Bilo je ponuda, moja želja je da završim karijeru u Zvezdi. Želim da budem legenda kluba. Sve je sada na upravi da li će da me prodaju i kakve planove imaju. Moja i želja moje porodice je da ostanemo ovde. Ovo je moja druga kuća - rekao je Borjan u julu ove godine.

Iako je u svom saopštenju rekao kako pritisak i tenzije nisu razlog njegovog odlaska, jasno je da je "nešto puklo" u taboru crveno-belih jer je Borjan više nego ikad potreban Zvezdi. O tome više pročitajte OVDE.

Izabranici Dejana Stankovića su na spektakularan način izborili direktan plasman u osminu finala Lige Evrope, a smena na golu će sigurno poremetiti planove u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading