ARSENAL NA KOLENIMA: Everton jači od VAR-a i Arsenala, Rišarlison i Grej sačuvali Rafu Beniteza!

Autor:

Sport

06.12.2021

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Evertona savladali su Arsenal u okviru 15. kola Premijer lige.

ARSENAL NA KOLENIMA: Everton jači od VAR-a i Arsenala, Rišarlison i Grej sačuvali Rafu Beniteza!

Foto: Tanjug/AP

Everton je slavio posle preokreta na svom Gudison parku sa 2:1.

Karamelama su čak dva gola poništena zbog milimetarskog ofsajda, nakon reagovanja VAR tehnologije, ali su na kraju uspeli da stignu do pobede.

Nekoliko minuta posle prvog poništenog gola Evertona Arsenal je poveo golom Odegarda, to je ujedno bila i prva prilika za goste iz Severnog Londona.

Ipak, Everton u nastavku stiže do preokreta.

Prvo je VAR poništio još jedan gol Rišarilsona u 58. minutu, a onda je Brazilac u 79. minutu konačno imao sreće i pogodio za 1:1.

Činilo se da će timovi podeliti bodove, ali je onda Grej početkom nadoknade vremena nakon sjajnog solo-prodora i još boljeg udarca savladao Remsdejla za totalni preokret i ekstazu na Gudisonu. 

Rišarlison je do kraja meča imao još jednu priliku, ali pravi tragičar je Obamejang koji je u osmom minutu nadoknade još jednom promašio neverovatnu šansu.

Everton je tako posle skoro tri meseca upisao prvi trijumf, pa će Rafa Benitez čini se zadržati mesto na klupi liverpulskog velikana.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading