ZVEZDA TE ZOVE: Vakciniši se i gledaj crveno-bele u Evropi!

Autor:

Sport

06.12.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest Crvene zvezde.

ZVEZDA TE ZOVE: Vakciniši se i gledaj crveno-bele u Evropi!

Foto: Republika

Svako ko se bude vakcinisao protiv korona virusa od 4. do 12. decembra, uz potvrdu o vakcinaciji dobiće vaučer za podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća, saopšteno je iz Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

- I ove sezone je Zvezda obezbedila još jedno evropsko proleće. Svako ko se bude vakcinisao protiv korona virusa od 4. do 12. decembra (bilo koja doza), uz potvrdu o vakcinaciji može da preuzme vaučer od 9. do 12. decembra, u sektoru za članstvo na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". Vaučer omogućava besplatno podizanje ulaznice za prvi meč evropskog proleća - stoji u saopštenju na sajtu kluba.


- Crvena zvezda, kao i uvek, misli na svoje navijače, pogotovo na one društveno odgovorne i spremne da svojim primerom sačuvaju sebe, ali i sve koji su ugroženi od Covid-19 virusa. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o dodatnim detaljima vezanim za ovu akciju - dodaje se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading