JUVENTUS IZLAZI IZ KRIZE! Srbi bez celog plena!

Autor:

Sport

30.11.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama je večeras kao gost u 15. kolu italijanskog šampionata savladala ekipu Salernitane rezultatom 2:0.

JUVENTUS IZLAZI IZ KRIZE! Srbi bez celog plena!

Foto: Tanjug/AP

Paolo Dibala na utakmici Juventusa i Specije

Na vođstvo gostiju čekalo se do 21. minuta kada je prelep gol postigao Paulo Dibala posle duplog pasa sa Kuluševskim. Sa ivice kaznenog prostora zahvatio je loptu levom nogom i poslao je u levi ugao gola domaćih - 0:1.

Sedam minuta kasnije prednost ''Bjankonera'' je zamalo duplirana. Kvadrado je sa leve strane odlično izveo slobodan udarac, lopta je pogodila stativu i odbila se do Kjelinija koji ju je prosledio u mrežu, ali je Kin bio u ofsajdu, uticao je na igru i posle VAR provere, gol nije priznat.

U 70. minutu Juventus uspeva da duplira prednost. Bernadeski je prihvatio loptu na levoj strani, potom ju je poslao na prvu stativu ka Morati koji majstorski reaguje i kroz noge golmanu Belecu pronalazi put do mreže - 0:2.

Za to vreme, Verona i Kaljari su na ''Bentegodiju'' podelili bodove, bilo je 0:0, a Ivan Ilić i Darko Lazović bili su starteri u domaćoj ekipi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading