OLE, PRIJATNO I DOVIĐENJA: Bolan poraz Mančestera, GOLEADA na "Sent Džejms Parku"!

Autor:

Sport

20.11.2021

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu je nastavljena engleska Premijer liga mečevima 12. kola, a popodnevni program obeležio je novi kiks Mančester junajteda.

OLE, PRIJATNO I DOVIĐENJA: Bolan poraz Mančestera, GOLEADA na "Sent Džejms Parku"!

Foto: Tanjug/AP

"Đavoli" su poraženi od Votforda rezultatom 4:1 (2:0), a golove za domaće postigli su King, Sar, Žoao Pedro i Deniz, dok je za četu Olea Gunara Solskjera precizan bio Van de Bek.

Susret će ostati upamćen po sjajnim intervencijama španskog golmana Davida De Hee, koji je u dva navrata odbranio penal Saru u razmaku od 120 sekundi. Ipak, posao gostima bio je dodatno otežan od 69. minuta, kada je isključen Megvajer, pa Junajted sa desetoricom na terenu nije uspeo da izbegne poraz.

Videćemo da li će novi kiks konačno koštati posla već "prežaljenog" norveškog stručnjaka, te da li će velikan sa "Old Traforda" potražiti novog menadžera.

Identičnim rezultatom (3:3) remizirali su Barnli i Kristal Palas, odnosno Njukasl i Brentford, Aston Vila je savladala Brajton rezultatom 2:0, dok je Norič nadigrao Sautempton sa 2:1.

Raul Himenez je odlučujućim golom u 58. minutu obradova Vulvse, koji su upisali minimalac protiv Vest Hema (1:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading