LOŠE VESTI ZA RONALDA PRED MEČ SA SRBIJOM: A tako se radovao ovome...

Autor:

Sport

14.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski legendarni fudbaler a kasnije i trofejni trener, Zinedin Zidan, nema nameru da se vrati na trenerski posao. Kako stoje stvari i kako se već duže vreme spekulisalo u engleskim medijima, nema nikakve šanse da popularni Zizu preuzme posrnuli Mančester junajted.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kako javlja iskusni novinar Fabricio Romano, demantovane su glasine sa ostrva i istakao je da Zidan ne razmišlja o klupi Junajteda.

Romano dalje tvrdi da Zizu ne želi da preuzima bilo koju ekipu bez priprema i predsezone, te da nije očajan u želji da se vrati trenerskom poslu.

Francuz uživa u slobodnom vremenu, već nekoliko meseci, pošto je krajem prošle sezone napustio Real Madrid.

Ovo dalje znači da definitvno Francuz neće ponovo sarađivati sa legendarnim Kristijanom Ronaldom koji je ovog leta ponovo stigao na "Old Traford".

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Podsetimo, Zidan se povezivao i sa Pari Sen Žermenom i reprezentacijom Francuske, ali te klupe nisu i neće biti slobodne još duže vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading