PET BOMBI SPREMNO DA EKSPLODIRA: Zvezde Junajteda, Reala i Bajerna stižu u Njukasl!

Autor:

Sport

13.11.2021

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek nije splasla euforija oko dolaska saudijskog princa Muhameda bin Salamana, u engleski Njukasl junajted koji je preko noći postao jedan od najbogatijih klubova sveta. Samim tim "svrake" su postale zanimljive mnogim svetskim zvezdama. A za januarski prelazni rok, spremno je pet bombi koje bi mogle da odjeknu Sent Džejms Parkom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion Njukasla - "Sent Džejms Park"

Naime, prva i najveća želja kluba je ni manje ni više, vezista Real Madrida - Toni Kros.

Nemac je više puta istakao kako bi voleo da karijeru završi u Madridu, ali Real je poznat kao klub koji ne nudi velike ugovore igračima koji su zagazili u četvrtu deceniju života. Podsetimo, Krosu ugovor traje do 2023. 

Drugi na listi je takođe Nemac, Nikolas Zile, štoper minhenskog Bajerna koji je više puta isticao kako nije zadovoljan trenutnim ugovorom u Minhenu te još uvek nije potpisao novi. 

Stoga, njegov dolazak u Njukasl postaje sve izvesniji, a sa njim u paru mogao bi da igra i Tajron Mings koji nije u dobrim odnosima sa upravom Aston Vile koja bi ga se i rado rešila. 

Na poslednjim mestima liste nalazi se i tandem Mančester junajteda, Doni van de Bek i Džesi Lingard.

Dvojac "crvenih đavola" nije se naigrao ove sezone, i imaju epizodne uloge u ekipi Ole Gunara Solskjera. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading