VREME JE ZA FUDBALSKO LUDILO: Barselona zove Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

11.11.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što smo se navikli da gledamo Kristijana Ronalda u dresu Mančester junajteda, stižu informacije koje preta da pokrenu lavinu! Naime, kako tvrde svetski mediji, Portugalac je izuzetno nezadovoljan u timu, pre svega stanjem u ekipi ali i rezultatima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ronaldo ima samo jednu želju, a to je da osvaja trofeje, a to sa Đavolima pored lokalnog rivala Sitija, Čelsija i Liverpula trenutno nije moguće.

Zbog toga se u medijima već počelo da nagađa gde će Kristijano nastaviti karijeru.

A najviše reakcija izazvao je Toni Freiša, poraženi kandidat za predsednika Barselone.

- Ako je ikada u istoriji postojao trenutak za to fudbalsko ludilo, onda je on sada - rekao je Freiša, prenosi Abola.

 

 

Kako se dalje navodi, Barsa je pretrpela velike gubitake i udarce zbog odlaska legende kluba - Lionela Mesija, te je na redu nova reforma budžeta.

Ipak, koliko god svetski mediji pisali o tome, to je poprilično nemoguća misija jer je Ronaldo tek stigao u Mančester junajted iz Juventusa i ima ugovor sa "crvenim đavolima" do juna 2023.

 

 

Freiša je uz ovaj predlog upravi izneo i prognozu da će novoimenovani trener katalonskog kluba - Ćavi biti uspešniji od njegovog prethodnika, Ronalda Kumana.

- Ne verujem da on dolazi sa idejom da izriče novčane kazne i da progoni igrače. Mislim da želi da ih ubedi u svoju viziju, da ih natera da igraju na određeni način, da uživaju... Igrajte dobro, napravite timsku hemiju, iz koje će pravila doći sama. Mislim da neće biti sukoba trenera i igrača - dodao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading