JELENI KARLEUŠI SE NE PIŠE DOBRO, ČEKA JE PAKAO: Zbog Duška će doživeti NERVNI SLOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ni ne sluti da će joj suprug Duško Tošić prirediti neprijatno iznenađenje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelena Karleuša

 

Pevačica Jelena Karleuša prošla je teške momente u životu, za neke je i sama kriva, a ono što je obeležilo njenu karijeru svakako da je afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Poznato je da su Duško Tošić i Ognjen kolege, a mediji su brujali o Jeleninom neverstvu i nagim fotografijama koje je slala Vranješu, o čemu je čak i on svedočio na sudu. 

Međutim, nakon toga, Karleušu je zadesila smrt majke Divne Karleuše, od čega se ona još uvek nije oporavila. No, pevačica ni ne sluti da je tek čeka žestok i napet period.

Republika

Foto: Printscreen

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

– Jelenu čeka jako težak period, posebno u odnosu sa mužem – započinje beli mag za Scandal! i dodaje:

Ne vidim tu neku svetlu budućnost, vidim samo njen nervni slom koji će uslediti zbog jednog Duškovog postupka preko kojeg ona neće moći da pređe. Mnogo će je povrediti jedna situacija, i kao što rekoh, doživeće nervni slom posle kojeg će joj dugo trebati da se oporavi. A kada stane na noge, shvatiće da mora da stavi tački na ljubav sa Duškom i da je tom odnosu došao kraj. Što se tiče njenog ljubavnog života nakon Duška, tvrdim da će se za godinu i po ili dve u njenom životu pojaviti jako uticajan i moćan muškarac. Desetak godina je stariji od nje, i te kako je imućan i bogat. U pitanju je ozbiljan tip koji ima biznise širom sveta, a poreklom je sa Balkana. On je prosto čovek koji je jači od Jelene, ako je to uopšte moguće, i on je jedini koji će moći da je usreći i da je prati u svemu. Sa njim će ostati do kraja života, a sa Duškom će razviti prijateljski odnos zbog ćerki koje su im oboma na prvom mestu – završava beli mag.

Republika

Foto: printscren

Jelena Karleuša Zvezde Granda

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Peter

12.11.2021 01:11

samo budali treba ovakva zena