MARINKO JE OD OVOG PRIJATELJA IMAO POSEBNU MOLBU: Poznati muzičar progovorio o POSLEDNJEM susretu sa Rokvićem, dirljiv razgovor tera suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beki Bekić oglasio se za medije i otkrio kako je protekao njegov poslednji susret sa Marinkom Rokvićem.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

 

Pevač Marinko Rokvić danas će biti sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a opelo će početi u 14:30 časova. Prijatelji i porodica imaće priliku da se na komemoraciji koja će se održati u 11 časova, oproste od njihovog voljenog. 

Za medije je progovorio sada i Marinkov dugogodišnji prijatelj Beki Bekić, koji se prisetio svih životnih susreta sa Rokvićem. Beki se prisetio i nekih od poslednjih susreta sa Marinković, pa je ispričao o čemu su tada razgovarali, kao i kako mu se činio. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Beki Bekić

 

- Marinko, koji se bavio sportom, koji je bio stena od čoveka, uvek je bio aktivan, bio je i ostao gospodin pevač - ispričao je Beki.

- Sreli smo se na ručku, sastali smo se i malo pričali i tada mi je tražio pesmu. I rekao sam mu da je imam i otpevao sam mu. Njemu se to dopalo, međutim, nešto se desilo, verovatno je bolest tada krenula i nažalost nije došlo do realizacije - priseća se Beki i napominje da je Marinko za njega ostao gospodin od pevača i gospodin od čoveka.

Republika

Foto: youtube.com

Beki Bekić pevač

 

- Pamtiću ga kao dobrog čoveka i gospodina. Ranije kada sam ga gledao na televiziji svi smo mi mislili da je kao zvezda i nadmen, međutim, on je bio potpuno suprotno. Toliko je bio jednostavan, a opet gospodin. Uživao je i da se šali, a u svemu je imao mere - kaže Bekić za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading