ĐILASE, AJ' SKLONI SE! Težak udarac za vođu opozicije, Božo Prelević obrukao tajkuna (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.11.2021

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Skupštine slobodne Srbije Božo Prelević priznao je da je tajkun Dragan Đilas omražen u narodu pozivajući ga da ne bude na listi za parlamentarne izbore zakazane za april sledeće godine.

Foto: printscreen/Tanjug/J. ILIĆ

Dragan Đilas i Božo Prelević

Gostujući na jednoj od tajkunskih televizija, Prelević je ponovio zahtev da lideri opozicije ne budu na listama za izbore.

"Daj, gospodine Đilase, aj' skoloni se! Daj, skloni se sa te liste! Nemoj da tu listu zovu "Đilasova lista"!" - rekao je Prelević.

 

 

Podsetimo, Skupština slobodne Srbije objavila je dokument pod nazivom 'Dogovor 4', u kojem traži da Đilas, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac i ostali lideri opozicionih stranaka ne budu ni na jednoj izbornoj listi! 

- Predložili smo da lideri stranaka ne mogu biti ni na jednoj izbornoj listi, kako bi se otvorila mogućnost pobede na sledećim izborima. U predlogu stoji jasno ograničeni mandat novih vlasti na 24 meseca i navodi se šta se konkretno mora uraditi u prvih 100 i 200 dana. Kandidati za predsednika i nosilac liste za beogradske izbore treba da budu ljudi iz kruga uglednih, kredibilnih, nekompromitovanih nestranačkih ličnosti. Takođe, mi smo dali predlog kvota za koje mislimo da bi mogle da pomire sve stranke - rekao je nedavno Prelević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading