ZVEZDA PRONAŠLA SJAJNO REŠENJE: Marakana će ipak biti puna (VIDEO)

Autor:

Sport

19.11.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nereda na meču sa Midtjilandom koji se odigrao u Beogradu u okviru Lige Evrope, beogradska Crvena zvezda kažnjena je nemogućnošću da njeni navijači prisustvuju narednom meču.

ZVEZDA PRONAŠLA SJAJNO REŠENJE: Marakana će ipak biti puna (VIDEO)

Foto: Republika

Marakana

Međutim, iz Zvezdi imaju detaljan plan kako da napune tribine svog stadiona.

Kako nalažu pravila UEFA, dozvoljeno je prisustvo deci do 14 godina. Tim povodom Zvezda je pokrenula akciju te deli besplatne karte deci koja žele da gledaju meč sa bugarskim predstavnikom koji, ukoliko crveno-beli trijumfuju, može da obezbedi evropsko proleće srpskom predstavniku. 

U toku je akcija u kojoj predstavnici kluba iz Ljutice Bogdana obilaze osnovne škole i đacima dele besplatne ulaznice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazo

24.11.2021 15:00

To su ti "najbolji navijači" hvali ih Stanković i Terzić! Zašto? To su huligani ! Kada će Zvezda rasčistiti sa tz.navijačima da mi koji smo verni klubu ne trpimo te kazne neodgovornih!? Na utakmici ima prvilegovanih 500"navijača" Oni vređaju INSTITUCIJU Ibrahimovića,klub ne reaguje! Dokle MI koji smo u većini navijači budemo kažnjeni i nevažni od tz."više važnih navijača"??? Srdačan pozdrav od nevažnog navijača koji voli i navija za svoju Zvezdu preko 55g.