POJELI SMO PORTUGALCE: Zvezdan Terzić se POKLONIO Piksiju posle pobede u Lisabonu!

Autor:

Sport

14.11.2021

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je čestitao Draganu Stojkoviću Piksiju i reprezentativcima Srbije plasman na Svetsko prvenstvo u Katar 2022.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Zvezdan Terzić

Reprezentacija Srbije je savladala selekciju Portugala posle preokreta u Lisabonu sa 2:1, a Terzić je posebno apostrofirao ulogu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Sve čestitke igračima i stručnom štabu naše reprezentacije. Velika pobeda u najvažnijem trenutku, pokazali su kvalitet i karakter. Posebne čestitke selektoru Stojkoviću. Od početka kvalifikacija je bio pun samopouzdanja, verovao je u uspeh i to je preneo na igrače. U odlučujućem meču je taktički i psihološki perfektno spremio igrače, “pojeli” smo Portugalce. Još jednom, sve čestitke i igračima i selektoru. Plasirali smo se na SP u velikom stilu, ovo mnogo znači za srpski fudbal- rekao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Бата

15.11.2021 13:23

Оххо,почело улизивање...