DRAGOVIĆ SVE RAZJASNIO: Šta se desilo u svlačionici na poluvremenu i zašto nije proslavio sa navijačima?!

Autor:

Sport

08.11.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je posle preokreta slavila protiv Vojvodine sa 2:1, a Aleksandar Dragović je bio jedan od glavnih aktera meča.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović doneo preokret Zvezdi

Aleksandar Dragović je doneo vođstvo protivniku nakon što je postigao autogol, ali je doneo i preokret, pošto je u 61. postigao treći pogodak ove sezone i doneo pobedu creno-belima.

Iskusni defanzivac Crvene zvezde je otkrio šta se desilo na poluvremenu u svlačionici srpskog šampiona.

Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da ćemo dati sve od sebe da okrenemo rezultat i pobedimo i hvala Bogu pogledao nas je i preokrenuli smo - rekao je Dragović.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa meča Vojvodina - Crvena zvezda

Dragović gol nije proslavio sa navijačima.

Znali smo koliko je teška utakmica pred nama i koliko nam ova pobeda znači. Hteo sam da odem kod navijača da proslavim pogodak, ali Srnić mi je rekao da postižem gol, pa sam morao sa njim i da ga proslavim. Rekao sam već da sam spreman i da igram napadača ako je to potrebno, tako da mi nije problem i da postignem gol kada je to bitno. Bog gleda sve dobro što radim, pa mi na ovakve načine vraća za moj trud - zaključio je Dragović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading