PRINC ODREŠIO KESU: "Svrakama" u zimskom roku na raspolaganju 220 MILIONA EVRA! Spisak pojačanja je sastavljan

Autor:

Sport

17.10.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je engleski Njukasl junajted preko noći postao najbogatiji klub na svetu. Njegov vlasnik, princ Suadijske Arabije, Mohamed bin Salman okončao je svoju misiju koja je trajala više od godinu dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sam meča Njukasl - Everton

"Svrakama" se spremaju ozbiljne investicije, ali novi vlasnici ne planiraju da srljaju, već žele postepeno da podižu klub.

Tako će u januarskom prelaznom roku praktično samo zakrpiti rupe u igračkom kadru i skrojiti tim sposoban da bez problema preživi u eliti. Dok se velike investicije očekuju za leto.

Kao prenosi britanski Telegraf, nova uprava na pojačanja već u januaru može da izdvoji oko 225.000.000 evra, a plan je da se na promene u igračkom kadru potroši do 60.000.000.

Još uvek nova vlasnička struktura nije postavila sportskog, ali ni izvršnog direktora. Nije doneta ni odluka o tome ko će sa klupe predvoditi ekipu. 

Stiv Brus će danas odraditi 1.000 meč u karijeri, a možda i poslednji kao trener tima sa Sent Džejms Parka.

Utisak je da bi prvo pojačanje u novoj eri kluba mogao da bude štoper Barnlija Džejms Tarkovski kome ističe ugovor sa Kleretsima na kraju sezone i mogao bi za prihvatljiv novac ozbiljno da pojača zadnju liniju Njukasla.

Mogle bi možda i da se ostvare i priče oko Lorenca Insinjea, s ozbirom da i Italijan u januaru ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Napolijem.

Tako da se velika bura u ovom, do sada, malom klubu očekuje tek u letnjem prelaznom roku.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading