NOVCEM SE NE KUPUJE SLAVA: Sve duži spisak onih koji su ODBILI najbogatiji klub na svetu!

Autor:

Sport

16.10.2021

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je prestolonaslednik Saudijske Arabije, Muhamed Bin Salman, nedavno za 350 miliona evra otkupio FK Njukasl od Majkla Ešlija, sve češće se spominju velika imena koja bi mogla da stignu na "Sent Džejms Park". Ipak, "Svrake" imaju problema kako da privole nekog poznatog trenera da preuzme klub.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Svrake prave novi spisak

Prema poslednjim informacijama, Njukasl su odbili Zinedin Zidan, Antonio Konte i Brendan Rodžers.

- Zidan je među prvima dobio ponudu Njukasla. On nije među onim ljudima koje mogu da impresioniraju novac i megalomanski projekti. Želi još da se odmara posle odlaska iz Real Madrida i razmišlja samo o dve moguće opcije - da postane selektor Francuske ili trener Juventusa - kaže izvor britanskog Mirora.

Italijan nije zadovoljan timom, jer ne želi da stvara ekipu, većmu je instant uspeh prioritet.

- Konte nije zadovoljan aktuelnom ekipom Njukasla i smatra da bi mu trebalo mnogo vremena da složi kockice. Njegove ambicije su da preuzme klub sa kojim će odmah moći da bude konkurentan i bori se za trofeje - dodaje sagovornik lista "Miror".

Na kraju, otpao je i Brendan Rodžers, jer je aktuelni menadžer Lestera navodno je već viđen kao budući trener Mančester sitija.

- Izvori iz Mančester sitija su potvrdili da će Rodžers biti u najužem krugu kandidata da na klupi nasledi Španca na kraju sledeće sezone. U Sitiju ima ljudi koji ga veoma cene, a bio je razmatran i 2013. godine, kao zamena za Roberta Manćinija. Zato on nije želeo ni da razmatra ponudu "svraka" - navodi ugledni list "Dejli mejl".

U Njukaslu sada imaju tri nove mete, a to su Frank Lampard, Stiven Džerard i Lusijan Favr. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading