STANOJEVIĆ OČI U OČI SA GROBARIMA: Trener Partizana ZAKAZAO sastanak sa navijačima, nijedno pitanje neće biti izbegnuto!

Autor:

Sport

26.09.2021

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je veoma zadovoljan igrom crno-belih u pobedi nad Spartakom iz Subotice od 5:0. Pored toga, on je i najavio susret sa navijačima kluba iz Humske.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan je nastavio sa dominantnim partijama u prvenstvu, i ponovo se odlepio na pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

- Prezadovoljan sam, od početka smo napadali i igrali i za nas i za navijače koji su došli u nedelju uveče. Bili smo dinamični i u svakom trenutku opasni. Čestitam momcima na ovakvoj igri. Moramo biti zadovoljni.

Rikardo Gomeš je imao manjih problema sa povredom pred početak meča, ali je i pored toga postigao dva gola.

- On je sjajan, jasno je kakav je on karakter i kako igra i na koji način se daje. Svi su bili sjajni i mislim da su svi uživali.

Dobru partiju odigrali su Terzić i Menig.

- Svi su dobro odigrali. Terzić je odigrao dobro, kao i Jović koji je ušao u drugom poluvremenu. Menig je još u prvom poluvremenu imao šanse da postigne gol, ali polako se adaptira na ono što želimo.

U tim se vratio i Pantić, dok Urošević ima povredu.

- Bio je dobar i direktan. Dosta se kretao, imao je i jednu šansu za gol. Ide polako u pravom smeru. Urošević je trebalo da počne, ali je osetio povredu mišića.

Stanojević je najavio da će u utorak 28. septembra održati tribinu na koju će biti pozvani svi navijači Partizana stariji od 16 godina. Oni će imati pravo da postave koje god pitanje žele treneru crno-belih.

- Želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da učestvuju u tribini koju ću organizovati. Svako će imati pravo da me pita šta god poželi, sva ona pitanja koja kruže na internetu, teorije zavere i sve što ih muči, mogu da me pitaju i da imamo jednu interaktivnu komunikaciju. Važno je samo da budu u crno-beloj opremi. Spreman sam da im sve odgovorim. Bitno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar - rekao je Stanojević i dodao:

- Još jednom pozivam sve koje interesuje nešto vezano za mene i igrače. Ljudi koji pišu na forumima i na društvenim mrežama mogu doći i postaviti pitanja da im sve razjasnim i da mogu da imaju odgovor sa moje strane, da ne bi sami donosili zaključke o nekim stvarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading