NOVA BOMBA U SUPERLIGI SRBIJE: Reprezentativac Brazila pred POTPISOM!

Autor:

Sport

15.09.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još manje od dva dana ostalo je do zvaničnog završetka prelaznog roka u Superligi Srbije, a upravo danas je našu zemlju pogodio i mali zemljotres.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Da Silva stiže u Proleter

Naime, novosadski Proleter će u dalji tok sezone ući jači za nekadašnjeg mladog reprezentativca Brazila - Evandra da Silvu!

Kako prenosi instagram stranica "ftbl.serbia", u pitanju je fudbaler koji je sporazumno raskinuo ugovor sa mađarskim Fehevarom, gde je proveo prethodnu sezonu.

Evandro ima 24 godine, ponikao je u Koritibi gde je igrao i u seniorskoj ekipi, pre nego što ga je kupio bugarski CSKA u leto 2018. godine. Odatle je dve godine kasnije za 600.000 evra prešao u Fehevar.

Teža povreda ga je omela da pruži svoj maksimum pa je na 12 odigranih utakmica postigao tri gola.

Najbolji deo karijere imao je u Bugarskoj gde je noseći dres CSKA iz Sofije u kome je odigrao 65 mečeva, postigao 18 golova i upisao pet asistencija.

Ranije je bio član reprezentacije Brazila u uzrastu do 20 godina. Može da pokriva više pozicija u ofanzivnom delu veznog reda, a najčešće je igrao kao levi bočni.

Brazilac (24) je stigao u Novi sad, ali se takođe spekuliše da iz Proletera odlaze dva igrača.

U pitanju su mladi Danilo Miladinović koji će se vratiti u Brodarac gde će biti na pozajmici do januara, dok će Zoran Danoski, najverovatnije, pojačati Napredak iz Kruševca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading