MILOJEVIĆ OGORČEN: Miljenik Delija se oglasio posle BLAMAŽE!

Autor: Republika

Sport

30.07.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan početak Vladana Milojevića na klupi AEK-a.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević


AEK je elimisan u kvalifikacijama za Ligu konferencija od mostarskog Veleža.

Gol zaostatka iz BiH grčka ekipa uspela je da nadoknadi tek u 98. minutu, da bi potom poklekla u penal seriji pošto u produžecima nisu uspeli da dođu do potrebnog rezultata.

- Nije ni trebalo da dođe do penala. Sada možemo da razgovaramo o tome da li smo eliminisani u Bosni i Hercegovini ili sada, ali ne znam odgovor. Propustili smo veliki broj prilika - rekao je Milojević posle utakmice.

U svim kategorijama AEK je bila dominantna ekipa, ali ipak plasman u sledeće kolo kvalifikacija je izostao.

- Znali smo da nam neće ostaviti mnogo prostora, da će igrati čovek na čoveka, sa dosta faulova. Bili smo spremni. Nismo igrali u Bosni i imali smo još dosta šansi da dođemo do drugog gola. Ali nismo uspeli - rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde, pa potom dodao:

- I protivnik je bio umoran baš kao i mi. Morali smo da pretvaramo prilike u golove. Dublja analiza će možda pokazati zašto nismo postigli više golova. Moguće da je psihološki faktor odigrao ulogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading